Menu

 

Vuurshow “Hot Rod”


  • vuurshow vuuract vuurtheater vuuranimatie

In dit vuurspektakel neemt “Rapaz” je mee in zijn wereld van humor en vuur. Op, onder en in zijn moto carro zitten atributen en fratsen verstopt.
Maar ook het publiek werkt met hem mee om nog meer vuurshow te maken.

Echt een vuuranimatie om niet snel te vergeten.

Deze vuurshow kan ook als mobiele act gespeeld worden!

Vuurshow “Perenlicht”


Perenlicht from Vulpine Productions on Vimeo.

 

Perenlicht is een nieuwe voorstelling. Deze vuuract is een sferische act. Maar des al niet te min worden er vele vuur en lichttechnieken gebruikt. Perfect voor trouw- en personeelsfeesten. Deze act kan ook mobiel gespeeld worden. Meer info via mail.

Vuurshow “De Schoverik”


  • vuurshow vuuract vuurtheater vuuranimatie

De Schoverik is op zoek naar mysterieuze vlammetjes. Kleine, grote, snelle, spectaculaire, … en nog veel meer vlammetjes. Deze vuuract is overal inzetbaar. Mits hij alle voorzieningen mee heeft in zijn “karreke”. Muziek, bellenblaas en een echte vlammenwerper!! Deze vuurshow kan vergroot worden met extra figuren en vlammenwerpers.

Vuurtheater “Bateau de feu”


  • vuurshow vuuract vuurtheater vuuranimatie


Deze vuuranimatie kan zowel op het water als op een vaste locatie gespeeld worden.

Deze vuuract wordt gebracht door meerdere personen met elk hun specialiteit in de vuurkunst. Ze combineren dit alles tot een spetterende vuurshow. In deze animatie wordt alles dus letterlijk in vuur en vlam gezet. Dit vuurspektakel is een vloeiend geheel met vuurjongleren, vuurspuwen, vuureffecten en gepaste muziek.

 

Vuurshow “Fou de Feu”


vuurshow en vuurtheater

Welkom bionze vuuract “Fou de Feu”. Met deze vuurshow kan een groot publiek bereikt worden. Een vuurspuwer, vuurjongleur, vuurdanser en een gezonde portie humor, dit vuurspektakel heeft het allemaal. Het speelterrein van de vuurartiesten wordt afgebakend door vlammen die het publiek al een kleine opwarmer geven van wat er nog moet komen. Daarna wordt u meegenomen in een mistieke wereld met vuur- en lichteffecten. Fakkels vliegen in het rond en de vuurspuwer maakt het warm voor iedereen.

Niets is dan nog wat het lijkt.

Deze show wordt gebracht door 2 personen met elk hun specialiteit in de vuurkunst.

Elke vuurartiest doet zijn vuuract. Ze combineren dit alles tot een spetterende vuurshow. In deze vuuract wordt alles letterlijk in vuur en vlam gezet. Dit vuurspektakel wordt dan een vloeiend geheel met vuurjongleren en gepaste muziek. Kortom een vlammend spektakel met vuurjongleren en vuurspuwen.

Vuurspuwer


Onze vuurspuwers kan je inschakelen op bijna elke gelegenheid.

Bel of mail gerust en we bekijken we kunnen altijd even kijken wat er mogelijk is. We werken ook vuurshows en vuuranimaties uit op maat.