Menu

Walking acts                                   

 

 

 

“Fold ‘N Fly” (corona-proof animatie)


  • bedrijfsanimatie straattheater straatanimatie vuurtheater steltlopers steltlopen

Als alles niet zo geplooid loopt zoals je verwacht, dan zijn Mr. Wright en Mrs. Wrong van de partij! Met hun luchtvaartmaatschappij ‘Insta Airlines’ fleuren ze de straten op. Tijdens een tussenlanding nodigen ze passanten uit om een ‘short trip’ te maken. Zoals het hoort tijdens een echte vakantie wordt deze ervaring vastgelegd op gevoelige plaat. Ze bewegen hemel en aarde om te zorgen voor een goed gevoel, er vliegen dan ook regelmatig complimentjes in het rond.

 

“Unlucky Luke” (corona-proof animatie)


  • straatanimatie walking act

Unlucky Luke en zijn schaduw zorgen op een ludieke manier dat de coronaregels gevolgd worden. Gewapend met handschoenen, mondmasker, meter en de nodige dosis humor maken ze het publiek attent op de te volgen regels. Ook geven ze positieve feedback aan voorbijgangers die hun best doen. Kortom… humor, sneller dan zijn schaduw!

 

“Peren Zien” (corona-proof animatie)


  • straatanimatie, straatact, walking act, corona proof, straattheater, corona-proof animatie, coronaproof

Afzien! Maar niet met deze boeren! Traag pruttelend rijden zij door de straten met hun ‘Toro’, een perenboom met zich mee trekkend. Op een luchtige, kalverachtige manier brengen zij een positieve noot in het straatbeeld. Gewapend met hark en peren toveren ze een lach op ieders gezicht.

 

“El Dragón enfermo”


  • El dragon dormido, vuurshow, vuuract, vuurtheater, straatanimatie, vuurtheater, vuurspuwer

Heel lang geleden toen de bomen nog spraken leefden er mythische wezens zoals draken. Slechts enkele mensen konden ze temmen. Met de kracht van vuur werden ze in bedwang gehouden. Onze draak is een beetje ziek en heeft verzorging nodig. Durf jij hem zijn drakenmedicijn geven?

 

“Hot Rod”

   Mobiele vuuract

  • vuurshow vuuract vuurtheater vuuranimatie, vuurspuwer, straatanimatie

Op weg naar een volgende opdracht rijden deze klussers met hun oude “Hot Rod” door het land. Ondertussen repareren ze op eigen vurige manier alles wat niet gemaakt moet worden. Staan er grote werken gepland dan nemen ze nog extra klussers mee.

Jos Klos, vandaag gemaakt, morgen los.

Deze mobiele act kan ook als vaste vuurshow gespeeld worden!

 

“The Victorian Scientists” (corona-proof animatie)


  • vuurshow vuuract vuurtheater vuuranimatie vuurspuwer

 

Stoommachines, klokken, fietsen, motoren, brillen en zoveel meer, deze figuren vonden ze allemaal uit.

Met hun spectaculaire trucs en grootse vlammen willen ze hun uitvindingen aan de man brengen. Ze zijn op zoek naar proefpersonen om deel te nemen aan hun groots bevolkingsonderzoek. Misschien ben jij wel de geschikte proefpersoon? Doe je mee?

Kortom, een boeiende en interactieve animatie met een steltloper, vuurspuwer en een experiment op wielen.

 

“Bar Tropical”


  • straatanimatie

Traag pruttelend rijdt deze tractor door de straten. Met zomerse muziek en een lekker stukje vers fruit tovert deze act een glimlach op de gezichten van jong en oud. Soms houden ze halt en dan vliegt het fruit letterlijk door de lucht. Kortom deze act is om van te smullen.

 

“Clown acts”


Clowns “Menina” en “Rapaz” zijn een vrolijke verschijning op jullie feest. Ze zijn op vele manieren inzetbaar.
Ze hebben elk een clownswagen waar ze de gekste dingen uit toveren.
Gaande van ballonnen tot pannenkoeken tot …

Maar aarzel niet om even contact met ons op te nemen wat leuk kan zijn voor jullie feest. We werken graag een nieuwe straatanimatie of walking act voor je uit.

Enkele voorbeelden die reeds uitgewerkt:
Rapaz Pannenkoekenkar
Menina’s Trottinette
Rapaz bloemenkar